Samarbetspartners

NAIL ARTISTS/ NAIL-ARTISTS-SWEDEN

exklusiv, kreativ, innovativ

Grundades September 2006 av Cornelia Wolfrum (CW) som med många års erfarenhet som företrädare för många välkända företag gång på gång såg problem med produktlinjer som var allt för ensidiga.

Man kunde inte uppfylla de önskemål och utmaningar man ställdes inför. Som Arkitekturutbildad så kände hon väl till ”statik”, antalet möjliga kombinationer, de olika materialen, liksom arrangemang och kreativitet. Denna kunskap är naturligtvis oersättlig när man ska skapa Nail art, design och hållbarhet.

Efter att efter månader av noggrant urval och testning har CW utvecklat sin egen produktlinje, GelLINE och AcrylicLINE, "NAIL ARTISTS" Den höga kvalitén och visuellt attraktiva produkter utlovar ett optimalt och effektivt arbete för såväl nybörjare som proffs.

Vi har fokuserat på Nail Art användande. Produktlinjen innehåller allt från inläggs motiv och torkade blommor till glitter och metalliska pulver i mer än 90 färger. Den som vill kan trolla fram fantastiska och unika skapelser.

NAIL ARTISTS har idag skolor och återförsäljare över stora delar av världen. Flera stora masters och populära lärare använder sig av märket t.ex. Elena Shanskaya(RU), Elena Aleksejeva(LV), Anna Milay (D ) m.fl.

En fantastisk vidhäftningsförmåga och enorm flexibilitet och mjukhet formar AcrylicLINE Level. ONE (särskilt bra för nybörjare) och AcrylicLINE Level. TWO (användbar för avancerad teknik och snabbare arbete).

Pulver och Vätskor från de båda individuella linjerna är fullt kompatibla. De ger en lättbearbetad nagel (inklusive filning) och ger naglar med enastående skönhet och elegans.